verzendingen

De pakketten worden over het algemeen binnen 4 dagen na de betaling verzonden met PostNL. Hiervoor is geen handtekening voor nodig. Verzendkosten zijn inclusief porto. De transportkosten kunnen variëren door het totale gewicht van de verzending. Ik adviseer je om items te groeperen in één verzending. Je pakket wordt verzonden op eigen risico, maar er wordt speciale zorg besteed om de breekbare objecten te beschermen. De dozen zijn ruim waarin je producten goed beschermd worden.

Verzendkosten: 5,90 euro voor verzending tussen de 0-10 kg
                        11,90 euro voor verzending tussen de 10-30 kg.

Voor een aankoop boven de 30 kg of als je een grote bestelling van wijn, olijfolie of andere producten wilt maken, neem dan contact met me op voor een passende oplossing.

Pierluigi.nl biedt u de mogelijkheid om producten gratis af te halen in Utrecht. Er zal een e-mail naar u verzonden worden wanneer de bestelling klaar ligt om af te halen en om u over de locatie en tijd te informeren. Normaal gesproken zal het ophaalmoment binnen 5 dagen zijn, vanaf het moment dat u de bestelling heeft gedaan en de betaling rond is. Het ophaalpunt is over het algemeen dicht bij Utrecht Centraal Station.
Een bestelling waarbij u aangeeft om deze gratis op te halen wordt dus niet verzonden. Als de klant, door eigen besluit of door belemmering, de bestelling niet meteen kan ophalen, zal pierluigi.nl de bestelling bewaren totdat het alsnog wordt opgehaald. Als de klant wilt dat de bestelling verzonden wordt zal pierluigi.nl de bestelling alsnog verzenden nadat de betaling hiervan rond is.